Fysioterapi

Naturlig Bevægelse tilbyder fysioterapi

Naturlig Bevægelse tilbyder behandling i form af fysioterapi, akupunktur, tapening, kompressionstøvler mm samt træning i mine lokaler på Fur Landevej 110.

Læs mere om de enkelte behandlingsformer længere nede på siden??

Fysioterapeut Lisbeth Bundgaard, har særlig interesse og erfaring indenfor behandling og træning af

 • Fødder og deres relation til resten af kroppen
 • Åndedrættets bevægelse og indflydelse på rygsmerter, bækkenproblemer og core
 • Bindevæv, som er kroppen elastikker fra top til tå og indefra og ud og som viser vores vaner og skavanker

Du kan læse mere om mig her og se mit CV.

Jeg tilbyder også personlig træning/vejledning.

Fysioterapi/øvelses vejledning

Har du en skade eller ondt i fødder, knæ, hofte, bækken, ryg, nakke, skulder mm. Det kan også være problemer med vejrtrækningen eller smerter i bindevævet. Så hjælper jeg dig med den rette behandling og øvelsesvejledning.

Akupunktur

Har du hovedpine, smerter i nakke/skuldre/arme eller i ryggen & ned i benene, så kan akupunkturen ofte være en god, blid og effektiv behandling.

Kinesio tapening

Den elastiske tape kan hjælpe dig til at bevæge dig bedre og har en hurtig effekt. Det er derfor forskellige sportsudøvere ofte bruger denne slags tape. Den kan både hjælpe inaktive muskler til at arbejde bedre, men også nedsætte spændingsgraden i overaktive muskler alt efter hvilken teknik tapen lægges med.

Tapen kan også bruges mod hævelser, ømme punkter og har en god effekt på bindevævet i flere lag pga elasticiteten.

Kompressionsstøvler

Det er effektivt hvis du har dårligt blodomløb, hævelser i benene, ømme muskler efter træning mm. (Har det også til lænd og arm). Recovery boots er nogle støvler med 4 kamre, som bliver pustet op med luft i en bestemt rækkefølge alt efter hvad og hvordan der skal behandles.

Træning- og behandlingslokale: Fur Landevej 110, 7870 Roslev

Den første gang: I Behandlingen tager jeg udgangspunkt i din historie. Så du giver mig et indblik i de problemer du oplever i og med kroppen. Jeg kigger også på din kropsholdning og undersøger dig og derudfra vurderer om der er sammenhæng med det du oplever og det jeg ser. Ud fra din historie og min undersøgelse, danner jeg mig et indtryk af, hvad årsagen kan være til din problemstilling og sammen finder vi den behandling eller de øvelser, der kan give mening for dig, så du kan få en bedre kropsoplevelse.

Det får du: Det kan både være almindelig fysioterapeutisk behandling, program med øvelser, som du kan lave hos mig eller derhjemme, men det kan også være råd og vejledning til hvordan du kan ændre dårlige vaner, arbejdstillinger mm i hverdagen eller små øvelser du let kan overskue i en travl hverdag enten på arbejdet eller derhjemme, som kan have en stor effekt forholdsvis hurtigt. Det kan også være en kombination.

Hvorfor vælge mig: Efter mange års erfaring med personlig træning og i mit arbejde som fysioterapeut siden 2008, har jeg hjulpet rigtig mange. Jeg kigger meget på helheden i kroppen, finder sammenhænge, som måske ikke alle ser ved at kigge på historikken, dit bindevæv mm. Derfor har jeg haft mange kunder, som tidligere har gået til andre fysioterapeuter, kiropraktorer, trænere mm uden at finde løsningen, men hvor jeg har kunnet hjælpe dem videre.

Jeg har mange kurser og forskellige uddannelser bag mig

Jeg har mange kurser og forskellige uddannelser bag mig (se CV), men elsker at nørde og videreudvikle mig, så er fortsat løbende på kurser og tager nye uddannelser. Det der interesserer mig meget, som både læger og forskere også får øjnene mere og mere op for er, hvordan bindevævet i kroppen har stor indflydelse på vores bevægelser og smerter.

Derudover arbejder jeg meget med åndedrættet, som har stor betydning for vores både fysiske og psykiske velbefindende. Én ting som jeg nørder og gør meget op i er hvordan fødderne har det og hvilken effekt det har på resten af kroppen. Du kan læse meget mere på fodenerroden.dk.

Priser

Fysioterapi:

 • 1. Konsultation (samtale og undersøgelse ca 30-45 min) 440 kr*
 • Efterfølgende behandlinger (20-30 min) 275 kr*
 • Lang behandling: ca 30-40 min 367 kr

Akupunktur/tapening

 • Behandlingspris (se ovenfor) + 30kr

Kompression/recovery

 • 275 kr*

Hjemmebehandling

 • Som lang behandling (se ovenfor) samt tillæg 100 kr* for udekørsel og km takst 3,44 kr pr km.

Betales via Mobile Pay eller bankoverførsel ved fakturering månedligt.

*Tilskud fra sygeforsikring “danmark” hvis du er medlem og opfylder kravene

“danmark” stiller ikke krav om forudgående lægehenvisning, men stiller de samme krav til behandlere, årsag og behandling, som skal være opfyldt for at få en lægehenvisning ifølge overenskomsten mellem regionerne og Danske Fysioterapeuter.

“danmark” giver tilskud, når

 • der er indikation for fysioterapeutisk behandling,
 • der er foretaget journalnotater på de enkelte patienter,
 • patienterne har symptomer eller funktionsnedsættelse, der hæmmer dem, og
 • der ikke er tale om rasktræning eller primær forebyggelse.

Tilskud:

 • 1. Konsultation giver 133 kr i tilskud.
 • Efterfølgende behandlinger giver 88 kr i tilskud.
 • Afstandstillæg giver 10 kr i tilskud.

Vil du vide mere eller aftale en tid kan jeg kontaktes på lib@lisbethbundgaard.dk eller (+45) 40 27 95 69 eller du kan booke en tid online.

Send en besked Ring os op