SUP yoga pilates

Dyrk SUP yoga og pilates på Limfjorden

SUP yoga/pilates er en blanding af yoga og Pilates øvelser lavet på et Stand Up Paddle(SUP) board. Der er fokus på den dybe vejrtrækning, sansning, bevægelighed, stabilitet og balance. Øvelserne er både i liggende, siddende, på knæ og stående, hvor tyngdepunktet langsomt løftes så balancen og musklerne indefra og ud udfordres.

Det er muligt at prøve fredag formiddag på Fur i uge 27-32.

Der vil også være Pop-Up events i løbet af sommeren.

Denne form for træning og bevægelse er for alle aldre. Det har været et hit hos børnene på sommerskole. Men også forældre med deres børn og voksne i nærmest alle aldre, der gerne ville prøve.

Det er en fantastisk følelse at ligge på “en luftmadras” i vandet og mærke og høre vandet under sig, samt vind og vejr omkring, som alt sammen er med til at stimulere og berolige vores nervesystem. Men også udfordre.

Påklædningen kan være alt fra våddragt og redningsvest, træningstøj til badetøj. Det kan godt gøres uden at blive våd. Husk at det altid er ok at sige fra, når øvelserne bliver for udfordrende for dig.

SUP og platform er fra SURFmore og events er lavet i samarbejde med Fur Event. Der er undervisning i ca 1 time, men kom gerne i god tid, så vi er klar til at gå igang på klokkeslettet.

Det er også muligt at booke til sit eget lille arrangement. Der er plads til 8 ad gangen.

Book en tid Ring op