Om

Lidt om mig og min tilgang til fysioterapi og bevægelse:

Når vi kigger bag om, så er det mig, som I finder bag skærmen eller derude når i møder mig til behandling/undervisning et eller andet sted. Jeg hedder Lisbeth Bundgaard og er uddannet fysioterapeut.

Jeg går ikke altid den lige og nemmeste vej, men derhen hvor jeg finder noget spændende og interessant og går i dybden med det. Det er ikke altid, det vi lige netop ser, der er den ægte sandhed, men historien bag, som skaber det hele billede. Sådan møder jeg også mennesker i forbindelse med behandling og undervisning i min lille virksomhed Naturlig Bevægelse. Ud fra det jeg ser, mærker og historikken bag finder vi sammen frem til en årsagssammenhæng med de smerter og problemer du oplever.

Kroppen er utrolig

Jeg er fascineret af den unikke krop vi er skabt med og alle de specifikke små og store egenskaber vi har. Det er et kompleks system som både er forskellig, men alligevel også på mange måder ensartet fra person til person. Kroppen har en evne til at sno sig og skabe genveje, når noget gør ondt og vi begynder at bevæge os på nye og måske ikke altid hensigtsmæssige måder. Det kan derfor nogle gange være svært, at finde frem til den oprindelig problematik, fordi det har flyttet sig, ændret karakter eller gemt sig godt. Det er processen og samarbejdet i at løse mysteriet og hjælpe med at få de gode naturlige og frie bevægelser tilbage, der driver mig.

Fødderne

Jeg er nysgerrig og en nørd, når det drejer som om kroppen og dens måde at fungere og bevæge sig på. Så jeg er i en konstant udvikling og suger ny viden til mig. Nogle af de emner, der interesserer mig meget og som jeg beskæftiger mig meget med er bl.a. fødderne og deres store indflydelse på hvordan resten af kroppen fungerer og er i harmoni? Læs mere om min passion for fødderne og generelt om fødderne her.

Åndedrættet

Åndedrættet er også noget, der fylder meget både i min behandling og undervisning. Det er så dybtliggende og fundamentalt en kropslig funktion, som har stor indflydelse på vores fysiske og psykiske velbefindende og som vi ofte desværre bare tager for givet. Hvis den ikke fungerer optimal kan det påvirke vores ryg, bækken og mave, men også vores humør og det går også den anden vej. Åndedrættet afspejler og påvirker hvordan vi har det. Læs mere om åndedrættets betydning og funktion her.

Bindevævet

Et andet stort interesseområde for mig er bindevævet – også kaldet fascia. Det er et stort og nyt emne, som fylder meget i både forsknings-, fysioterapi- og bevægelsesverdenen og som stadig byder på mange uopklarede spørgsmål, men som også har givet forklaringen på mange tidligere mysterier, ift hvordan kroppen hænger sammen. Et meget spændende område, som du kan læse mere om her.

Naturen

Jeg har altid elsket naturen og er også uddannet Naturterapeut. Derfor beskæftiger jeg mig rigtig meget med, hvordan vi bevæger kroppen ude i den skønne natur og hvordan naturen inspirerer os til at bevæge os. Vores kropsopbygning har mange ligheder med naturen både i forhold til dyr, planter og de andre naturlige elementer. Vi er også natur. Dette kombinerer jeg med de andre interesseområder, når jeg afholder Skovbad og andet bevægelse ude i naturen.

Erfaring

Jeg elsker at undervise og har gjort det i over 25 år. Min passion er at give min viden videre og hjælpe andre. Jeg startede ud som gymnastikinstruktør og det blev senere min levevej som fysioterapeut. Du kan læse mere om mig her.

Når jeg underviser, guider og behandler, så giver jeg et indblik i hvordan kroppen er bygget op og fungerer. Jeg fortæller det på en let forståelig måde, så alle kan forstå det og mærke det i og med egen krop. Når man forstår sammenhængene er det nemmere at forholde sig til og dermed gøre noget ved det. Du kan læse mere om hvor og hvad jeg tilbyder af undervisning på hold og workshops, samt personlig træning og behandling her på hjemmesiden.

Book en tid Ring op